Няколко неизвестни секс фактаДа, има море - всъщност направо океан! - от палава фактология, в която вероятно не сте се гмуркали, затова решихме да ви запознаем с нея. Така де, ние, хората, трябва да си помагаме! Четете, забавлявайте се и си водете записки:

1. Вероятно неведнъж сте чели, че една жена се възбужда за около 20 минути. Е, учени от западен университет опровергават това твърдение. С помощта на термални изследвания на женското тяло те установяват, че женският пол е в състояние да се възбуди точно толкова бързо, колкото и мъжете - за около 11 - 12 минути. Така че, мъже, 8-те допълнителни минути са си чиста лигавщина.

2. Изследване на Асоциацията по семейно планиране в Англия открива, че фаловете с презервативи се получават най-често поради надценяване на мъжкия размер (и съответно изхлузване) или подценяване (и късане). По-реална самооценка, много молим!

3. В Уганда много млади жени масажират срамните си устни със смес от билки, за да ги удължат, защото вярват, че това ги прави по-привлекателни за мъжете.

4. Според едно проучване мъжете, които носят боксерки от полиестер, стават временно стерилни, най-вероятно в резултат на прекалено високата температура и статичното електричество, на които са изложени тестисите. Изводът може да бъде само един: Долу полиестерните гащи!

5. И мъжете са способни на множествени оргазми като жените. Но за да ги достигнат, първият им “финал” трябва да е … без финал! - т.е. без еякулация и загуба на ерекция. Тренировки му е майката!...[...]

Selo-Banya.com - RSS

Популярни публикации

Лечебни препоръки